Logodesign fra ide til færdigt logo

Mangler du et nyt logo, en modernisering/opdatering af eller måske bare en rentegning af et nuværende logo.
Vi arbejder meget med at designe og udvikle stilrene logoer, som samtidig er lette at genkende og bruge til stort set alle opgaver.

Nyt logo fra ide til færdigt design

Hvordan leveres mit logo?

Vi aftaler sammen hvilke formater logoet skal leveres i, men som udgangspunkt vil vi levere i pdf, eps, psd og jpg/png billedefiler. Med disse filer kan man levere logoet til trykkerier og bureauer som skal arbejde videre med det,. 
Et logo lavet på den rigtige måde kan du bruge til tryk, facadeskilte, broderi på tøj og web eller informationsfoldere/flyers.
Men det er reelt set kun fantasien som sætter grænserne i anvendelsen.
Vi bestræber os altid på at levere et eller to logoer til gennemsyn, inden vi tilpasser det endelige. Du vil derfor som kunde blive involveret i processen og kan komme med forbedringsforslag.
Bemærk: Selvfølgelig kan man på nettet købe logoer som er utroligt billige, vi kan ikke levere til denne pris da vi lægger sjæl i vores arbejde og satser på kvalitet og glade kunder, fremfor kvantitet. Dermed ikke sagt at de forskellige websider ikke laver noget godt, men vi kan altid hjælpe med rettelser og tilpasninger også efter opgaven er fuldført, det kan jo være der skal ændres en farve eller en størrelse, det klarer vi også.